0 προϊόν(τα) - 0,00€

Η Εταιρία μας

Παρουσία στην ντόπια αλλά και διεθνή αγορά.

Εδώ και 17 χρόνια η CHOCOTIME κάνει αισθητή την παρουσία της στην Διεθνή Εκθεση Ζαχαρωδών προϊόντων International Sweets and Biscuits Fair (I.S.M.) της Κολωνίας στην Γερμανία. Εκεί έχει την ευκαιρία να μετρήσει τις δυνάμεις της σε σχέση με εταιρείες κολοσσούς του κλάδου των τροφίμων όπως η Lindt και άλλες πολλές που πάντα έχουν κάτι καινούργιο και πρωτοποριακό ν' αναδείξουν. Οι επισκέπτες ανανεώνουν το ραντεβού τους κάθε χρόνο περίπου για τις 27 Ιανουαρίου.

Μπορεί κάποιος να πεί ότι κάθε λαός έχει την δική του κουλτούρα, περιέργειες στην αγορά ακόμα και γευστικές προτιμήσεις (απολαύσεις), αντιλήψεις για τα γλυκά εν γένει αλλά ειδικότερα για την σοκολάτα, τα μπισκότα και τα ζελλίνια που συναντάς ως επί των πλείστων στα περίπτερα των εκθετών από όλα τα μήκη και πλάτη της γης.

Μην ξεχνάμε ότι η σοκολάτα είναι επιστήμη. Και αυτής της επιστήμης ο κάθε εκθέτης είναι υπέρμαχος και με την παρουσία του στην έκθεση προσπαθεί να αποκτήσει όσο πιο μεγάλο πελατολόγιο μπορεί και να εξάγει σε κάθε μεριά του κόσμου ανάλογα με την δυναμική της εταιρείας του αλλά και του μηχανολογικού εξοπλισμού που διαθέτει.

Η CHOCOTIME βέβαια δεν θα μπορούσε να λείπει από αυτή την επιστήμη.

30 χρόνια στην ελληνική αγορά αλλά και κάτι περισσότερο από 10 χρόνια που εξάγει στην Ευρώπη και Μέση Ανατολή κυρίως, έχει αποκτήσει το 'know-how' και μπορεί πλέον να αντεπεξέλθει στις γευστικές προτιμήσεις της κάθε χώρας ξεχωριστά. Με δυναμική παρουσία στην Εκθεση με περίπτερο που όμοιο του δεν βρίσκεται, σε σημείο εξαιρετικά καλό που έχει μεγάλη επισκεψιμότητα, κερδίζει το ενδιαφέρον των επισκεπτών. Με την πλούσια γκάμα Disney,WarnerBros,E-One που διαθέτει σε σοκολάτες, γκοφρέτες, καραμέλες (ζελλεδάκια), όποιος επισκέπτης και αν περνούσε, οπωσδήποτε έβρισκε κάποιο προϊόν που πίστευε ότι θα μπορέσει να πουλήσει στην δική του αγορά.


Με οδηγό την φιλοσοφία του marketing: "Think globally, act locally" αλλά και την δημιουργία τελικού προϊόντος που κεντρίζει το ενδιαφέρον του μεγάλου και ενθουσιάζει το μικρό παιδί, με το περιτύλιγμα αλλά και την ποιότητα της σοκολάτας, η CHOCOTIME ατενίζει το μέλλον με αισιοδοξία, πίστη, φαντασία, που πηγάζει από τα παιδιά και χρησιμοποιεί τα καλύτερα υλικά της αγοράς γιατί: "Τα παιδιά μας, αξίζουν το καλύτερο".

Με όπλο την υπέροχη γεύση αλλά και την πηγαία φαντασία της Disney, της WarnerBros, της E-ONEκαι πολλών άλλων δημιουργών αναγνωρισμένων χαρακτήρων, παρασκευάζουμε το τέλειο προϊόν σε σχέση με την εμφάνιση αλλά και την ποιότητα για τα παιδιά του σήμερα, του αύριο αλλά και τους μεγάλους. Γιατί μην ξεχνάμε κάθε ενήλικας κρύβει ένα παιδί μέσα του.

  • Alpha E-Commerce