0 προϊόν(τα) - 0,00€

Ενημέρωση πορείας παραγγελίας

Πώς θα εντοπίσω σε ποιο στάδιο βρίσκεται η παραγγελία μου;
Την επόμενη εργάσιμη μέρα από την καταχώρηση της παραγγελίας σου θα λάβεις email  "Εξέλιξης της Παραγγελίας" που θα αναγράφει την εταιρεία μεταφορών που θα παραδώσει την παραγγελία σου και τον Αριθμό Αποστολής (Voucher). Μπορείς να εντοπίσεις σε ποιο στάδιο παράδοσης βρίσκεται το δέμα σου χρησιμοποιώντας τον Αριθμό Αποστολής (Voucher):

- Αν η παραγγελία σου έχει παραδοθεί στην Ταχυμεταφορική Speedex επικοινώνησε τηλεφωνικά στο 801 11 00 011 ή χρησιμοποίησε την υπηρεσία "Track & Trace".

Χρόνοι Παράδοσης
Εάν τα προιοντα που έκανες παραγγελία υπάρχουν και η παραγγελία σου έχει εκτελεστεί, ανάλογα με την περιοχή και διεύθυνση παράδοσης, θα σου παραδοθούν σε 1-2 εργάσιμες ημέρες. Στην περίπτωση των δυσπρόσιτων περιοχών, η παραγγελία φτάνει έως τον σταθμό εξυπηρέτησης της Speedex. Για περισσότερες πληροφορίες, παρακαλω επικοινωνίστε τηλεφωνικά στο 801 11 00 011.

Προσοχή: οι χρόνοι παράδοσης ισχύουν από την ημέρα που παραδίδεται η παραγγελία στην εταιρεία Ταχυμεταφορών/ Μεταφορική. Με το που παραδώσουμε την παραγγελία σου θα λάβεις ενημερωτικό email ώστε να γνωρίζεις πότε ακριβώς παραδόθηκε.

*Ο χρόνος παράδοσης είναι ενδεικτικός, αφορά εργάσιμες ημέρες από την ημερομηνία παράδοσης στην εταιρεία Ταχυμεταφορών και μπορεί να διαφοροποιηθεί ανάλογα με τις συνθήκες

Καθυστέρηση Παραγγελίας
Η εταιρεία Chocotime A.B.E.E δεν φέρει ευθύνη για τυχόν καθυστερήσεις των παραδόσεων των παραγγελθέντων προϊόντων, που δεν οφείλονται σε υπαιτιότητα της ή συνιστούν γεγονότα ανωτέρας βίας, όπως προβλήματα στο οδικό δίκτυο, έντονα καιρικά φαινόμενα, απεργίες κ.τ.λ.


Order Tracking (Ενημέρωση για την πορεία της παραγγελίας σας)
Το Chocotime.gr σας δίνει τη δυνατότητα να μαθαίνετε την κατάσταση της παραγγελίας σας από την πρώτη στιγμή μέχρι να φτάσει στα χέρια σας! Με την βοήθεια των συστημάτων των συνεργαζόμενων εταιρειών courier, μπορείτε να μπείτε στο δικό τους ιστότοπο και με το κωδικό voucher της εταιρείας που σας έχουμε αποστείλει, να δείτε την κατάσταση αυτής και αν θέλετε ακόμα, να επικοινωνήσετε με την εταιρεία courier για πιο συνεπή συνεννόηση.
Παρακολουθείστε το στάδιο στο οποίο βρίσκεται η παραγγελία σας μέσω:
• E-mail
• Του λογαριασμού σας στο Ιστορικό Παραγγελιών

Πιο αναλυτικά

• Πάντα λαμβάνετε μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας αγορών σας, ένα επιβεβαιωτικό E-mail με όλα σας τα στοιχεία και τα λεπτομερή στοιχεία της παραγγελίας σας(αριθμός προϊόντων, αριθμός παραγγελίας, ανάλυση τιμών, στοιχεία αποστολής κ.ά.)
• Αμέσως μετά, λαμβάνετε κάποιο σχετικό ειδοποιητήριο μήνυμα και έπειτα ανάλογα με το στάδιο στο οποίο βρίσκεται η παραγγελία σας, ενημερώνεστε ανάλογα. Ταυτόχρονα, από το σύστημα της τράπεζας, ενημερώνεστε για κάθε χρέωση ή πίστωση της κάρτας σας. Για παράδειγμα, όταν η παραγγελία σας είναι έτοιμη προς παράδοση, λαμβάνετε e-mail που σας ειδοποιεί, ώστε να γνωρίζετε ότι σας έχει αποσταλεί στην προεπιλεγμένη διεύθυνση παράδοσης.
• Υπάρχει στο λογαριασμό σας το "Ιστορικό Παραγγελιών", όπου μπορείτε να δείτε πλήρη ανάλυση (λεπτομέρειες) των στοιχείων της παραγγελίας σας, και ενημερώσεις για το στάδιο στο οποίο βρίσκεται η παραγγελία σας.

Με τη δυνατότητα "Order Tracking" , αισθάνεστε ασφάλεια αφού μπορείτε προσωπικά να ελέγχετε την πορεία της παραγγελίας σας από την στιγμή που την δίνετε σε εμάς μέχρι την στιγμή που την παραλαμβάνετε.

Είμαστε δίπλα σας κάθε στιγμή!

  • Alpha E-Commerce