0 προϊόν(τα) - 0,00€

Οδηγός Αγοράς

Σημαντικοί λόγοι για να ψωνίσετε από το Ηλεκτρονικό μας κατάστημα (Chocotime ABEE):

Οδηγός αγοράς
1. Αγοράζετε από το ηλεκτρονικό κατάστημα του εργοστασίου.

2. Tα προϊόντα μας εξαντλούνται και ανανεώνονται συνέχεια αναλόγως της ζήτησης του κάθε κωδικού, μιας και διαθέτουμε μια κεντρική αποθήκη στις ίδιες εγκαταστάσεις με την παραγωγή μας, που καλύπτει την αγορά της Ελλάδας, του εξωτερικού και τώρα του ηλεκτρονικού καταστήματος (e-shop). Σαφώς και όλα μας τα προϊόντα παράγονται με τις υψηλότερες προδιαγραφές του ISO 22000:2005 και συνεργαζόμαστε με την Bureau Veritas Certification που σκοπός της είναι να διενεργεί αξιολογήσεις σε διαχειριστικά συστήματα έναντι εθνικών και διεθνών προτύπων. (certification.bureauveritas.gr)

3. Σ' εμάς, αγοράζετε τα προϊόντα που θέλετε διαλέγοντας μέσα από την πλήρη γκάμα προϊόντων του εργοστασίου και έχοντας γνώση του κόστους των μεταφορικών. Μπορείτε να προϋπολογίσετε ακριβώς τα χρήματα που θα ξοδέψετε χωρίς να σας βρίσκουν δυσάρεστες εκπλήξεις κατά την διάρκεια των αγορών σας.

4. Η CHOCOTIME A.B.E.E. είναι η μοναδική εταιρεία στην Ελλάδα και από τις ελάχιστες στην Ευρώπη(στα σοκολατομπαράκια), που έχει προσαρμόσει τα προϊόντα της από το 2007 στα υψηλά standards που έθεσε η γνωστή σε όλους © Disney έχοντας σαν έναυσμα την ολοένα αυξανόμενη τάση της παιδικής παχυσαρκίας σε παγκόσμιο επίπεδο την οποία και πολεμά. Εμείς στην Chocotime, αυτή την φιλοσοφία την ασπαζόμαστε καθημερινά και έτσι μπορούμε και την εφαρμόζουμε επίσης και στα νεοαποκτηθέντα δικαιώματα της Marvel. Τέλος καινοτομήσαμε και περάσαμε αυτή την σωστή λογική και στα προϊόντα Gummy Bear.

5. Μερικές ιδέες για αγορές από το κατάστημά μας:

• Σχεδιάζετε να κάνετε κάποιο πάρτι ή συγκέντρωση με συμμαθητές ή φίλους; Τι πιο καλό από το να προμηθευτείτε σοκολάτες, γκοφρέτες, καραμέλες για προσφορά κατά την αποχώρησή τους από την συγκέντρωση.
• Έχεις την γιορτή σου και θέλεις να κεράσεις γι' αυτό τον λόγο την τάξη στο σχολείο ή το φροντιστήριο ή την ομάδα; Τότε τα κεράσματα μας είναι σίγουρα τα πιο νόστιμα και χορταστικά για τους φίλους και τις φίλες σου.
• Εσείς μαμάδες, μπορείτε να κάνετε τις αγορές σας και να κεράσετε οικονομικά τους συναδέλφους στο γραφείο. Δίνοντας έτσι είτε μια ευχάριστη, αξέχαστη παιδική νότα, είτε κρατώντας την παράδοση για κέρασμα του κλασσικού γλυκού.
• Το παιδί σας τρελαίνεται για γλυκά και δεν μπορεί να ζήσει χωρίς αυτά; Όπου σταθεί αγοράζει σοκολάτες, γκοφρέτες, καραμέλες; Το ιδανικό θα ήταν να μπορούσατε να ελέγχετε την ποσότητα που καταναλώνει στο σχολείο ή την δραστηριότητα. Γι' αυτό, τα σοκολατομπαράκια βοηθάνε τους γονείς να ελέγχουν με ακρίβεια την κατανάλωση σοκολάτας ώστε να μην υπερβαίνονται τα επιθυμητά όρια.

Σίγουρα μέσα από τα προϊόντα μας θα βρείτε λύσεις για δώρα χαριτωμένα που θα αφήσουν μια γλυκιά γεύση κατά την προσέλευση ή αποχώρηση των καλεσμένων σας. Δώρα προσιτά στην τσέπη σας, προσαρμοσμένα στις οικονομικές συνθήκες της εποχής αλλά και εντυπωσιακά για τους αγαπημένους σας φίλους.
  • Alpha E-Commerce