0 προϊόν(τα) - 0,00€

Tips για Σωστό Shopping

TIP 1
ΤΩΡΑ, με το νέο on-line κατάστημα, η CHOCOTIME καινοτομεί και πάλι! Η πρώτη παραγωγική μονάδα σοκολατοειδών προϊόντων που δημιουργεί ηλεκτρονικό κατάστημα και αλλάζει τα δεδομένα! Μπορείτε να παραγγείλετε όποιο από τα αγαπημένα σας προϊόντα θέλετε και να τα έχετε άμεσα, γρήγορα, και φρέσκα στην πόρτα σας. Κάνεις κάποιο πάρτι αλλά δεν σου φτάνουν τα χρήματα για τούρτα και γλυκά? Σκέψου έξυπνα, αγόρασε όσα προϊόντα θέλεις και μην σπαταλάς τον χρόνο σου να ψάχνεις! Κάνε την διαφορά. Εσύ παράγγειλες?

TIP 2
Μείνετε συντονισμένοι στο κατάστημά μας και ελέγχετε πολύ συχνά για προσφορές. Μπορεί να ήταν έκπληξη για το αγαπημένο μας κοινό και τις μαμάδες ότι ανοίξαμε... αλλά οι πραγματικές εκπλήξεις δεν έχουν ξεκινήσει ακόμα! Δώρα, προσφορές και διαγωνισμοί σας περιμένουν!

TIP 3
Ψάξαμε για εσάς και πετύχαμε τις καλύτερες δυνατές τιμές των εταιρειών ταχυμεταφορών. Ωστόσο η ελάχιστη χρέωση αποστολής ξεκινάει από τα 2 κιλά για παραδόσεις ανεξαρτήτου τοποθεσίας.

TIP 4
Επειδή μπορεί να μην γνωρίζετε στους καταλόγους των courier σε ποια περιοχή ανήκει ο τόπος διαμονής σας, προτείνουμε να αφιερώσετε 2 λεπτά να επισκεφτείτε τον ιστότοπο των www.speedex.gr ώστε να δείτε εσείς και να συμπληρώσετε σωστά τα στοιχεία που απαιτούνται. Αν για οποιοδήποτε λόγο, προβείτε σε λάθος επιλογή, στην περίπτωση που το κόστος είναι μεγαλύτερο, θα επικοινωνήσουμε μαζί σας για την ενημέρωση σας και την διόρθωση. Στην περίπτωση που είναι λιγότερη η χρέωση, θα επικοινωνήσουμε και πάλι μαζί σας.

TIP 5
Παρακαλούμε πριν καταναλώσετε τα προϊόντα μας, βεβαιωθείτε ότι διαβάσατε τα συστατικά που περιέχουν τα προϊόντα μας. Επίσης, για δική σας διευκόλυνση, σύντομα θα διατίθενται και on-line οι διατροφικοί πίνακες των παιδικών μας προϊόντων μαζι με τα συστατικά αυτών (συνθέσεις)
  • Alpha E-Commerce